Efes posle drame srušio Fenerbahče i plasirao se u plej – of Evrolige! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efes posle drame srušio Fenerbahče i plasirao se u plej – of Evrolige! (VIDEO)

Košarkaši Anadolu Efesa su obezbedili plasman u plej-of Evrolige pobedom nad Fenerbahčeom u 28. kolu sa 80:77.

Efes sada ima 16 trijumfa i 12 poraza u izjednačio se sa Panatinaikosom i Baskonijom koji svoj meč igraju kasnije, što znači da će neko ostati na pobedi manje.

Turski tim je prestigao Zvezdu za jedan trijumf i u naredne dve utakmice će samo potvrditi svoj plasman u osam najboljih i pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da obezbedi što bolju poziciju.

Zvezdi ostaje da proba da dobije Barselonu u petak i tako se približi ulasku u plej -of.



Što se tiče meča, Fenerbahče je sve vreme bio u zaostatku od 6 do 10 poena. Međutim, Fener je na kraju prišao na 69:63, a zatim na 30 sekundi pre kraja i trojkom Diksona na 78:76.

Bogdan Bogdanović je bio najbolji u ekipi Fenera sa 15 poena i jednim promašajem ( 2-2 za dva, 2-3 za tri, 5-5 slobodna bacanja), dok je Nikola Kalinić ubacio 12 koševa.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna karta, dva tima - Ovo su Zvezdine opcije!

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017

Već nakon prvog meča 28. kola Evrolige košarkaši Crvene zvezde mt:s dobili su potvrdu da će se do 7. aprila boriti za jedino preostalo mesto u plej-ofu...Stvari su bile prilično jasne još sinoć, ali nakon istanbulskog derbija više nema nikakvih dilema oko toga ko su klubovi koji će se boriti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.