STANIJA DOBROJEVIĆ SE UPLAŠILA KONKURENCIJE!

Izvor: Kurir, 25.Sep.2011, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA DOBROJEVIĆ SE UPLAŠILA KONKURENCIJE!

Krije se od Sunčice! Stanija Dobrojević nije se pojavila na humanitarnoj večeri u klubu „Stefan Braun“ prošlog ponedeljka, iako je bilo najavljeno da će za šankom, zajedno sa ostalim vipovcima, mućkati koktele!

Krije se od Sunčice!

Stanija Dobrojević nije se pojavila na humanitarnoj večeri u klubu „Stefan Braun“ prošlog ponedeljka, iako je bilo najavljeno da će za šankom, zajedno sa ostalim vipovcima, mućkati koktele!

Razlog? Čula je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da će se njena velika simpatija, teniser Viktor Troicki, pojaviti u klubu s devojkom Sunčicom Travicom, pa se uplašila konkurencije!

U izjavi za Kurir Stanija, međutim, tvrdi da je razlog nešto sasvim drugo i da je u poslednjem trenutku promenila plan:

- Tačno je da sam za to veče planirala „Braun“, ali kako duže vreme nisam boravila u Srbiji, zaželela sam se narodne muzike, pa je izbor pao na „River“. Verujte, to je jedini razlog - pravdala nam se atraktivna starleta.

Zato, hajde da joj svi poverujemo!

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanija beži od Sunčice!

Izvor: S media, 25.Sep.2011

Kad je čula da će Viktor Troicki doći u klub s devojkom Sunčicom Travicom, starleta Stanija Dobrojević otkazala je najavljeni dolazak...Stanija Dobrojević nije se pojavila na humanitarnoj večeri u jednom prestoničkom klubu prošlog ponedeljka, iako je bilo najavljeno da će za šankom, zajedno...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.