Marija Šerifović: Sve je trebalo da izgleda drugačije!

Izvor: Poznati.info, 22.Jun.2013, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović: Sve je trebalo da izgleda drugačije!

Marija Šerifović gostovala je emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i tom prilikom ispričala detelje u vezi ovogodišnjeg Evrosonga, koji do sada nisu bili poznati.

Marija Šerifović | Foto: Goran Srdanov

Naime, Marija je navela da joj je jako žao što “Moje tri” nisu otišle na takmičenje za pesmu Evrovizije sa drugom verzijom pesme, koja je u rok fazonu i na engleskom jeziku. Kako je pobednica Evrovizije 2007. godine ispričala, do problema je došlo između RTS i “Prve Srpske” televizije, pa do realizacije ove po Mariji fenomenalne ideje nije došlo.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija šerifović o Eurosongu 2013: Sve je trebalo da izgleda drugačije!

Izvor: Svet plus, 22.Jun.2013

Marija Scaron;erifović gostovala je emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem " i tom prilikom ispričala detelje u vezi ovogodišnjeg Evrosonga, koji do sada nisu bili poznati.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.