Zvezda: Besplatno na Mladost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Besplatno na Mladost

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulazak na utakmicu poslednjeg, 30. kola Super lige Srbije između crveno-belih i Mladosti iz Lučana biti besplatan.

Meč između Zvezde i Mladosti igra se u nedelju od 17 sati.

U prvoj utakmici ta dva rivala, koja je igrana u Lučanima, Crvena zvezda i Mladost su remizirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 1:1.

"U nedelju će Crvena zvezda imati priliku da se revanšira svom protivniku, a kako je u pitanju poslednje kolo, odlučeno je da ulaz na ovu utakmicu bude slobodan. Duel Zvezde i Mladosti nosi i posebnu težinu, jer će to biti oproštajni meč Darka Lazovića, fudbalera koji će zabeležiti 142. zvanični nastup u crveno-belom dresu", navodi se u saopštenju Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde će sezonu završiti na drugom mestu na tabeli Super lige Srbije.

"Iako su sezonu završili na drugom mestu, fudbaleri Zvezde su u značajno podmlađenom sastavu dali sve od sebe u borbi za novi naslov prvaka. Ove godine im to nije pošlo za rukom, ali nema sumnje da je ova sezona poslužila mladim fudbalerima za sticanje zlata vrednog iskustva i da će u narednu ući daleko spremniji za izazove koji ih čekaju. Poslednja ovosezonska utakmica biće i prilika navijačima da pozdrave ove mlade momke i požele im sreću u borbama koje predstoje", dodaje se u saopštenju crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda časti ''Delije''! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2015

Crvena zvezda će sezonu završiti narednog vikenda kada na stadion ''Rajko Mitić'' dolazi ekipa lučanske Mladosti. Iako meč nema takmičarski značaj, crveno-beli žele da atmosfera na stadionu bude što lepša...U prilog tome i odluka Zvezdinog rukovodstva da ulaz na utakmicu sa Lučancima bude...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda: Besplatno na Mladost

Izvor: Prva.rs, 19.Maj.2015

Meč između Zvezde i Mladosti igra se u nedelju od 17.00 časova, direktan prenos na TV Prva.. U prvoj utakmici ta dva rivala, koja je igrana u Lučanima, Crvena zvezda i Mladost su remizirali 1:1.. "U nedelju će Crvena zvezda imati priliku da se revanšira svom protivniku, a kako je u pitanju poslednje...

Nastavak na Prva.rs...

Kalča dočekuje Bečej u revanš meču polufinala

Izvor: NTV.rs, 19.Maj.2015

Revanš meč polufinala plej-ofa državnog prvenstva u malom fudbalu između Kalče i Bečeja na programu je u sredu u Čairu. Nišlije u meč ulaze nakon poraza u prvom meču od 4:1, ali i pored toga ističu da ništa nije gotovo i da tek treba da se igra.. Iz tabora Kalče još dodaju da je protivnik...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.