Protesti širom Evrope

Izvor: Capital.ba, 11.Okt.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti širom Evrope

BRISEL, Širom Evrope za danas su planirani protesti zbog pregovora između EU i SAD o Sporazumu o slobodnoj trgovini. Cilj Sporazuma je uklanjanje velikog broja barijera za bilateralnu trgovinu. Protivnici Sporazuma za danas planiraju demonstracije i proteste širom Evrope i veliki broj mitinga zakazan je u Njemačkoj, Francuskoj, Španiji i Italiji. U Britaniji su protesti zakazani u najmanje 15 gradova. EU i SAD pokrenuli su pregovore o slobodnoj trgovini prošle godine i cilj je stimilacija dodatne trgovine i investicija, međutim, mnogi smatraju da je sporazum kontroverzan.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROTIV UKRAJINE: U Rimu i Beogradu održani skupovi podrške narodu Donbasa!

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2014

Obeležavajući pola godine od početka vojne operacije ukrajinske vojske protiv gradova na istoku zemlje, ogranizacije u Italiji, Srbiji i Grčkoj pripremili su aktivnosti pod nazivom Evropa za Donbas, a plan im je da one traju nedelju dana. . . Danas su u prestonicama Italije i Srbije održani protesti...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.