Zvezdo, šta bi da ti nije Rajkovića? (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo, šta bi da ti nije Rajkovića? (video)

Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković po ko zna koji put je "vadio kestenje iz vatre" i spasavao svoj tim i ko zna kako bi duel sa Radničkim bio završen da u 46. minutu nije "skinuo zicer" Milošu Trifunoviću.

Kada bismo posle pet odigranih utakmica u novoj sezoni ocenjivali igre svakog pojedinca u ekipi Crvene zvezde svakako da bi jedan od retkih koji bi dobio visoku ocenuo bio golman Predrag Rajković.

Setimo se samo intervencija u dvomeču sa Kairatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je više puta sprečavao bruku a poštede za kapitena nema ni u domaćem šampionatu gde odbrana crveno-belih deluje kao švajcarski sir.

U prvoj utakmici trećeg kola Superlige Srbije Predrag Rajković je sprečio Radnički iz Niša da na odmor ode sa dva gola prednosti čime je ko zna koji put ostavio svoj tim u igri.

Momenat kada je odbrana Crvene zvezde ispala iz igre iskoristio je Miloš Trifunović da lucidnim udarcem pokuša da savlada istrčalog Rajkovića koji krajnjim naporom uspeva da zahvati loptu suprotnom rukom i da je izbaci u korner.

Odbrana u 46. minutu zabeležena je u momentu kada je Radnički imao gol prednosti i ko zna šta bi na kraju meča bilo da Predrag Rajković još jednom nije demonstrirao kakva je klasa od golmana.

Фантастична интервенција Предрага Рајковића!

Posted by Јелен Супер Лига on петак 31. јул 2015.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.