Zvezda već krenula u Laktaše, Dangubić ostao u Beogradu

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda već krenula u Laktaše, Dangubić ostao u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde nemaju vremena za odmor, sada su se uputili u Laktaše gde ih očekuje duel protiv Igokee.

Ipak, nisu svi košarkaši krenuli na put, u Beogradu je ostao Nemanja Dangubić kako bi se utvrdio stepen njegove povrede. To je pred polazak istakao i Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde MTS.

"Igokea, naš naredni protivnik igra ove sezone dobro u regionalnom takmičenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predvođena sa klupe trenerom Bajićem. Nismo imali puno vremena da se odmorimo od završetka utakmice u Tel Avivu. Period do meča u Laktašima iskoristićemo da se oporavimo od velikih napora i spremimo za ekipu Igokee.

Nemanja Dangubić je ostao u Beogradu na detaljnim lekarskim pregledima, kako bi utvrdili stepen njegove povrede
", rekao je Radonjić.

Oglasio se i Ognjen Kuzmić, rekao je da će ekipa dati sve od sebe samo da se oporavi od naporne utakmice.

"Još jedna teška, iscrpljujuća utakmica u Evroligi je za nama, a već smo krenuli na sledeću u ABA ligi. Pokušaćemo da se oporavimo što bolje za meč sa Igokeom, jer želimo da odigramo dobru utakmicu u Laktašima i stignemo do povoljnog rezultata", rekao je Kuzmić.

Utakmica se igra u subotu od 17 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.