Zvezda nadvisila Tamiš

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Maj.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nadvisila Tamiš

U trećem kolu Superlige košarkaše Tamiša je u Beogradu porazila Crvena zvezda sa 84:54, po četvrtinama: 21:18, 28:11, 17:15 i 18:10. Susret u „Pioniru” odigran je bez navijača – prisustvovali su mu samo novinari i službena lica, jer Zvezda izdržava kaznu od prošle sezone.

U prvoj i trećoj deonici Pančevci su ostavili najbolji utisak, a to se da videti i po rezultatu. Ipak, kad god su gosti pripretili, izabranici Dejana Radonjića su umeli da odgovore, a zatim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << konce igre uzmu u svoje ruke. Na kraju momci iz srpske prestonice stižu do zaslužene pobede. U redovima Tamiša najefikasniji je bio Kruščić sa 10 postignutih poena, dok su se u redovima domaćina istakli Tejić, Marjanović i Lazić.

S. D.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.