ZVEZDINA ŽELJA: Džajić umesto Karadžića na čelu FSS

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDINA ŽELJA: Džajić umesto Karadžića na čelu FSS

Bivši predsednik Crvene zvezde obišao je svoje naslednike Zvezdana Terzića i Slavišu Kokezu i, kako je saopšteno iz kluba, sa njima "uz kaficu" razgovarao na teme Crvene zvezde i fudbala uopšte

Drugi put u kratkom periodu Dragan Džajić je bio na "Marakani".

Bivši predsednik Crvene zvezde obišao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svoje naslednike Zvezdana Terzića i Slavišu Kokezu i, kako je saopšteno iz kluba, sa njima "uz kaficu" razgovarao na teme Crvene zvezde i fudbala uopšte.

Kako prenose pojedini mediji jedna od tema sastanka bio i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, odnosno želja trenutnog rukovodstva crveno-belih da Džajić bude njihov kandidat za tu funkciju.

Pre nekoliko  dana Upravni odbor je doneo jednoglasnu odluku da od Karadžića traži raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima u narednih 30 dana, ali prvi čovek nacionalne "kuće fudbala" to još nije učinio, a po njegovim izjavama čini se i da neće...

Videćemo kakav je "plan B" vodećih ljudi Crvene zvezde.

Podsetimo, Dragan Džajić je otišao iz Crvene zvede po završetku prošle sezone u kojoj su crveno-beli vratili šampionski pehar u svoje vitrine posle šest godina.

Kurir sport / Mondo sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šta se sprema? Džaja opet na sastanku na Marakani...

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2014

Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić ponovo je danas vodio razgovore sa aktuelnim čelnicima kluba sa Marakane. Da li je Tole bio tema?

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.