NEŠTO SE KUVA? Džajić opet na Marakani (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŠTO SE KUVA? Džajić opet na Marakani (FOTO)

Bivši predsednik Crvene zvezde skoknuo do stadiona na Topčiderskom brdu

Legenda Crvene zvezde i doskorašnji predsednik tog kluba Dragan Džajić posetio je prostorije na “Marakani”, gde su ga dočekali potpredsednik Slaviša Kokeza i vršilac dužnosti generalnog sekretara >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Zvezdan Terzić.

Oni su uz piće diskutovali o stanju u klubu.

Foto: crvenazvezdafk.com

Ovo je druga Džajićeva poseta u septembru, a Terzić je nekoliko puta u javnosti od dolaska u klub govorio kako želi da se Džajić vrati u Zvezdu, na funkciju koju sam izabere.

Džajić je u junu napustio funkciju predsednika kluba.

Foto: crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić na Marakani sa Kokezom i Terzićem: Da li Karadžić treba da se zabrine?

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2014

Najbolji fudbaler Srbije svih vremena najverovatnije će biti kandidat Zvezde za predsednika FSS..Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić svratio je danas na Marakanu, gde je uz kaficu sa Slavišom Kokezom i Zvezdanom Terzićem ćaskao na temu fudbala. Ne znamo da li je njegov dolazak povezan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Terzić za SPORTAL.RS: Nismo pričali sa Džajićem o kandidaturi za predsednika FSS

Izvor: Sportal.rs, 22.Sep.2014

Razgovor Dragana Džajića, Zvezdana Terzića i Slaviše Kokeze zaintrigirao je navijače Crvene zvezde. Bivši predsednik, vršilac dužnosti generalnog sekretara i potpredsednik crveno-beli "su popričali uz kaficu na teme Crvene zvezde i fudbala uopšte". Kada smo pozvali Terzića za više detalja...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.