Voši stigla dva pojačanja

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voši stigla dva pojačanja

Ekipa Vojvodine je dobila danas dva pojačanja pred zatvaranje prelaznog roka.

U toku današnjeg dana Vojvodina je dobila još dva pojačanja pred nastavak sezone.

Ekipu Zlatomira Zagorčića su pojačali Nikola Antić i Marko Vukčević.

Nikola Antić je fudbaler koji je do sada igrao za Jagodinu, a pre toga za Rad i Crvenu zvezdu. Bio je i reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama, osvojio je i Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Igra na poziciji levog beka.

Marko Vukčević je Podgoričanin koji je nastupao za Budućnost, a potom za ljubljansku Olimpiju. I dalje je igrač ovog tima, prešao je na pozajmicu u Vojvodinu.

Ovaj fudbaler rođen je 1993. godine i igra na poziciji napadača. igrao je i jednom za reprezentaciju svoje zemlje.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evropsko prvenstvo,   Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleks Song ponovo u Premijer ligi!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 09:39

Fudbaler Barselone je sve dogovorio sa ekipom Slavena Bilića...Slaven Bilić je na pragu da dobije još dva pojačanja danas, tačnije, jedno je već dobio...Aleks Song je ponovo fudbaler Vest Hema nakon što je Barselona odlučila da ga i ove sezone pošalje na pozajmicu...Ovaj fudbaler je prošle...

Nastavak na Sportske.net...

NA PROBI: Nekada je igrao u Zvezdi, sada dolazi kod Vujoševića na brušenje?! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2015

Budući na totalnu konfuziju u KK Partizan i besparicu, jasno je da će Duško Vujošević morati da dovede neafirmisane igrače i da stvara tim za budućnost.. . Na probu kod Vujoševića biće i plejmejker Vasilije Janjetović, saznaje Mondo. Reč je o igraču rođenom 1996. godine, visokom 195 centimetara....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.