Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREDNA POBEDA: Tri boda nagrađena duplim premijama za igrače Zvezde

Šampion je uspeo da preskoči „minu“ u Kruševcu i rukovodstvo kluba je povuklo pravi potez.
Bilo je za Crvenu zvezdu gostovanje u Kruševcu „biti ili ne biti“ u trci za titulu, a Napredak je preskočen u drugom poluvremenu, čime je ispunjen zacrtani plan.
Zvezda je uspela da „preskoči minu“ posle poraza u derbiju, a kao znak podrške ekipi rukovodstvo je odlučilo da dodatno nagradi bitan trijumf.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Premija za tri boda je duplirana za igrački kadar i stručni štab crveno-belih.
Zbog zgusnutog kaltendara takmičenja sledi prelazak na polufinalni meč Kupa Srbije sa Čukaričkim, koji je na programu u sredu na Banovom brdu, a potom sledi derbi kola, kada na „Marakanu“ za vikend stiže Vojvodina.
 
The post VREDNA POBEDA: Tri boda nagrađena duplim premijama za igrače Zvezde appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.