Uefa kažnjava Zvezdu i šalje poslednju opomenu!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2016, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uefa kažnjava Zvezdu i šalje poslednju opomenu!

Disciplinska komisija UEFA dobila je izveštaj sa utakmice Crvena zvezda - Valeta u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Čelnici evropske kuće fudbala nisu zadovoljni ponašanjem navijača Zvezde, porukama uperenim protiv UEFA, prozivkama, bacanjem nekoliko baklji, kao i prisustvo u restriktivnom prostoru.

Kako prenosi "Sport" Zvezda će biti kažnjena novčano 100.000 evra, a dobiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i poslednju opomenu pred isključenje iz Evrope.

Kazna je veoma visoka, i sigurno neće biti dobro čelnicima kluba i treneru Božoviću kad čuju cifru.

Neki čelnici UEFA zastupaju i stavove da se zaključa Marakana, ali je kratak rok da bi to pogodilo Zvezdu u duelu sa Ludogorecom.

Ostaje da se vidi koju će odluku doneti disciplinska komisija.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uefina pretnja: Još jednom o Kosovu i Zvezdo letiš iz Evrope!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2016, 08:08

Finansijska kazna 100.000 evra i opomena pred isključenje..Izveštaj delegata Petera Fouseka iz Češke na stolu je Disciplinske komisije Uefe, a kazna je - izvesna. Dnevni list Sport, naime, saznaje da je već sada odlučeno da će Crvena zvezda morati da u kasu evropske kuće fudbala u Nionu uplati...

Nastavak na MozzartSport.com...

POSLEDNJA opomena za Zvezdu!

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016

UEFA zbog ispada navijača na meču protiv Valete sprema novčanu kaznu za crveno-bele i oštro će ih upozoriti, jer će im poslednji put "progledati kroz prste"..Foto: MONDO..Navijači Crvene zvezde su na revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Valete u Beograduizveli koreografiju...

Nastavak na Mondo...

UEFA kaznila Zvezdu, ovo je poslednja opomena!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2016

Delije moraju da obrate pažnju da ne bi doveli klub u velike probleme...UEFA je dobila detaljan izveštaj sa utakmice između Crvene zvezde i Valete i donela očekivanu odluku da kazni crveno-bele...Delije su i na ovoj utakmici bile u centru pažnje zbog ogrome koreografije protiv UEFA, a potom i zbog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.