Terzić: Čvrsto stojimo iza Lalatovića

Izvor: Press, 26.Nov.2014, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Čvrsto stojimo iza Lalatovića

Nenad Lalatović i dalje ima podršku uprave Crvene zvezde. Ni poslednja dva remija protiv Čukaričkog i Radničkog u Kragujevcu nisu mu zaljuljali trenersku fotelju, mada čaršijom već nekoliko dana kolaju priče o njegovoj mogućoj smeni na polusezoni.
- Čvrsto stojimo iza Lalatovića. Nama je prioritet stabilizacija kluba i podmlađivanje tima. Jedino mi je žao što Lalatović osim Rajkoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ristiću i Joviću nije više prilike dao Jovanoviću i Grujiću... - bio je kratak odgovor v. d. generalnog sekretara Zvezdana Terzića na temu poverenja treneru

 
Trener crveno-belih pred duel sa OFK Beograd ima prilično kadrovskih problema vezanih za poslednju liniju odbrane koja je zasada jedina na visini zadatka. Slaba je uteha to što je sudijska komisija FS Srbije suspendovala je pomoćnog arbitra Srđana Milutinovića (Radnički 1923 - C. zvezda 0:0), jer je oštetio Zvezdu kad Disciplinska komiisja ne može da obriše crveni karton Bogdanu Planiću.
Visoki štoper će preskočiti meč protiv bivšeg kluba OFK Beograda u subotu, kao i Nikola Mijailović zbog šest kartona. Uz standardne Sava Pavićevića i Darka Lazića, šansu će na štoperu dobiti mlađani Vukašin Jovanović, a na levom beku zaigraće Nikola Antić.
Do kraja jeseni Zvezda će biti lišena usluga i Vukana Savićevića. Mladi vezista nije trenirao nekoliko dana zbog povišene temperature, ali se ispostavilo da ima zapaljenje pluća, pa će morati da odgleda od kuće poslednja dva kola.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.