Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLOŽEN POVRATAK: Ništa od velikog pojačanja za Zvezdu

Navijači Crvene zvezda ponadali su se da će se još jedno dete kluba vratiti kao izgrađen igrač, ali od toga, bar za sada, neće biti ništa.

Tokom dana se pojavila informacija da će ‘crveno-belo dete’ Filip Stojković pojačati u decembru redove lidera Superlige Srbije, ali je na današnjoj konferenciji za novinare Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević to izričito demantovao.
- Niko nas iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde nije kontaktirao u vezi sa Filipom. Tako da nije tačno da je njegov transfer u Crvenu zvezdu dogovoren. Ukoliko se nešto konkretno pojavi, kao i do sada, javnost će biti informisana na vreme. Stojković je bez sumnje jedan od naših najboljih igrača. Ako se pojavi ponuda koja će zadovoljiti sve strane, sigurno da ga nećemo kočiti u odabiru nove sredine za koju verujemo da će ipak biti u inostranstvu – poručio je Vladimir Matijašević.
On se osvrnuo i na sinoćnu veliku pobedu nad aktuelnim šampionom Srbije Partizanom u Humskoj.
- Značajan uspeh i važna tri boda koja ne smeju da zavaraju. Moramo da radimo još jače u narednom periodu. Zahvalio bih se Partizanu na gostoprimstvu, fer i korektnoj borbi na terenu i poželeo sve najbolje kako u nastavku domaćeg prvenstva, tako i u evropskom takmičenju – istakao je Matijašević.
Vladan Milojević sinoć je poslednji put vodio ekipu Čukaričkog, a posle tri i po godine na klupi ‘brđana’, njega će zameniti Zoran Popović.
- Utakmica koja je za klub imala ogromnu važnost u momentu kad odlazi trener koji je tri i po godine bio tu. Pokazali smo da je sve što je urađeno u poslednjoj nedelji pred meč urodilo plodom. I pored svih pohvala, ne treba biti previše euforičan i potrebno je da budemo oprezni u realnoj analizi utkamice, zbog toga što je Partizan igrao bez brojnih standardnih prvotimaca, a uz to ne treba zaboraviti da nije iskorstio dva jedanesterca. Sve ovo ističem da bismo se što pre vratali treningu i radnoj atmosferi – izjavio je Popović.
Koji je plan u narednim danima?
- Prvi trening je u četvrtak u podne. Posle sastanka počinjemo sa radom. Igrači su posle Partizana dobili dva dana slobodno i to sasvim zasluženo. Za vikend ćemo imati meč između sebe. Imamo dosta povređenih igrača, onda dvojica su sa A timom Crne gore, tako da ne bi ulazili u bilo kakve rizične prijateljske utakmice i baš iz tog razloga smo odlučili da odigramo međusobni prijateljski susret – rekao je Zoran Popović, novi trener Čukaričkog i dodao da za sada neće biti novih promena u stručnom štabu.
The post ODLOŽEN POVRATAK: Ništa od velikog pojačanja za Zvezdu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

POSLE PARTIZANA I ZVEZDA SE UKLJUČILA U TRKU: Nova meta kluba premijerligaški igrač

Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2015

Nakon demantija koji se stigao sa Banovog brda u vezi spekulacija da bi Filip Stojković mogao da se vrati iz Čukaričkog u Crvenu zvezdu pojavila se nova informacija prema kojoj klub sa Marakane želi drugog “zlatnog orlića”.. . Naime, kako prenose Večernje novosti crveno-beli su zainteresovani...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.