Lalatović: Laik je ko misli da je gotovo...

Izvor: Mondo, 25.Apr.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Laik je ko misli da je gotovo...

"Laik je onaj ko misli da je rešeno pitanje prvaka", rekao je trener Crvene zvezde čiji tim i dalje ima pet bodova zaostatka za Partizanom.

Pre derbija pet bodova razlike, posle derbija pet bodova razlike.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović, čiji tim nije uspeo da nadigra ekipu debitanta u večitom derbiju, Zorana Milinkovića, smatra da šampionska trka nije okončana uprkos tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se utakmica u pomračini završila rezultatom 0:0.

Lalatović, podsećajući da je do kraja ostalo šest kola i da oba rivala imaju nekoliko teških mečeva do 24. maja i zatvaranja šampionata, istakao je:

"Laik je onaj ko misli da je rešeno pitanje prvaka".

On je takođe rekao da je pauza od 45 minuta, pre početka utakmice, poremetila njegov tim, da su igrači bili tempirani da krenu u 18, ali da su zbog nereda na tribinama morali nazad na pomoćni termin kako se ne bi ohladili.

"Na sreću, nije bilo povreda", prokomentarisao je.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.