Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ ISPUNIO ‘OBEĆANJE': Parker na klupi, Orlandić ruši ‘građevinu’

U 17 časova pred praznim tribinama stadiona “Rajko Mitić” snage će da odmere Crvena zvezda i Rad u okviru 26. kola Jelen Superlige.

Ulog je veliki, crveno-beli žele da nastave šampionsku poteru za Partizanom, dok će Rad pokušati da se ubaci u borbu za evropska takmičenja. Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović odlučio se za ofanzivnu taktiku sa dva napadača, a ispunio je i “obećanje” i Parkera je ostavio na klupi. Evo u kom će sastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na teren istrčati fudbaleri Crvene zvezde:
Rajković – Cvetković, Jovanović, Pavićević, Anđelković – Grujić, Ristić, Lazović, Katai – Jović i Orlandić.
Sa druge strane Milan Milanović se odlučio za nešto zatvoreniju varijantu sa dva zadnja vezna i jednim napadačem:
Radunović – N. Đurić, I. Đurić, Maraš, Obradović – Gnjatić, Milošević, Rodić, Ljujić, Mihajlović – Veselinović.
Evo šta je rekao Nenad Lalatović o formi reprezentativca sa Antigve i Barbude, Džošu Parkeru.
hotsport.rs  
The post LALATOVIĆ ISPUNIO ‘OBEĆANJE': Parker na klupi, Orlandić ruši ‘građevinu’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

JSL - Crvena zvezda vs Rad (UŽIVO) (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015

Pred praznim tribinama našeg najvećeg stadiona, Crvena zvezda danas je dočekala ekipu Rada u jednom od derbija 26. kola Jelen Superlige...Posle odlične partije i pogotka u prošlom kolu protiv Donjeg Srema, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je odlučio da današnji meč počne Petar Orlandić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.