Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA LI BOLJE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Crvena zvezda dobila licencu od FSS!

Posle prošlogodišnjeg scenarija kada je Crvena zvezda osvojila titulu u Jelen Superligi, a zatim izgubila licencu za igranje u evropskim takmičenjima, takav slučaj se ove godine neće ponoviti, sudeći po odluci komisija za žalbe FSS-a.

Velika vest za sve Zvezdaše. Fudbalski klub Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zvezda dobio je licencu od Fudbalskog saveza Srbije za takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope naredne sezone. Takođe, zeleno svetlo za učešće u Evropi dobio je i Partizan, dok će sudbina Vojvodine biti poznata u sredu 27. maja. To je javnosti potvrdio generalni sekretar Stefan Pantović.
- Drugostepena komisija FSS izdala je licencu Crvenoj zvezdi za takmičenje u Evropi. Danas je zasedala komisija za žalbe, koje su podnela četiri kluba i Zvezda će igrati u Evropi. Imaćemo na svaka tri meseca kontrolu Evropske fudbalske unije”, rekao je generalni sekretar FSS-a Stefan Pantović, a prenosi Tanjug.
Crvena zvezda na taj način igraće u evropskim tamičenjima posle godinu dana pauze, pošto je prošlog leta izbačena iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog kršenja pravila o licenciranju. Nadamo se i da UEFA neće praviti problem, za dobrobit srpskog fudbala.
Inače, danas se oglasio i predsednik FK Crvena zvezda Svetozan Mijailović, koji je istakao da su navijači bili potpuno u pravu kada su juče na meču protiv Mladosti iz Lučana iskazali svoje nezadovoljstvo.
- Navijači su u pravu, njihovi zahtevi traže odgovore kako bi Zvezda bila ono što svi očekujemo, najbolja. Nećemo odstupiti od strategije koju smo usvojili na Skupštini kluba, a uskoro ćemo objaviti i rezultate. Crvena zvezda postoji zbog svojih navijača i za svoje navijače i zato njihove stavove uvažavamo – rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.
The post IMA LI BOLJE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Crvena zvezda dobila licencu od FSS! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda i Partizan dobili evro licence

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda dobili su danas licencu Fudbalskog saveza Srbije za takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evropa, preneli su beogradski mediji...Kako je preneo portal Mondo, crveno-beli su izmirili dug od 10 miliona evra za ovu sezonu, na osnovu čega...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Večiti dobili licence za Evropu, Zvezda namirila 10 miliona evra duga

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda dobili su dozvolu da se takmiče u Evropi naredne sezone...Fudbalski savez Srbije odobrio je licence večitim rivalima, pa će crno-beli učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Zvezda, koja je namirila skoro 10 miliona evra duga, u kvalifikacijama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.