Dobro znaj... Poslednji pozdrav ubijenom deliji

Izvor: 24sata, 24.Nov.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dobro znaj..." Poslednji pozdrav ubijenom deliji

Na beogradskom Bežanijskom groblju sahranjen je Marko Ivković, navijač Crvene zvezde koji je u petak svirepo ubijen ubodom noža u Istanbulu, uoči evroligaške utakmice između Galatasaraja i crveno-belih.

Više stotina navijača, fudbaleri Crvene zvezde i neki od rukovodilaca crveno-belih činili su povorku od oko tri hiljade ljudi koji su ispratili kovčeg sa telom nesrećnog 25-godišnjaka čiji je život >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << brutalno ugašen u Turskoj.

Marka Ivkovića su na poslednji počinak ispratili i igrači Zvezde

Na Bežanijsko groblje pritom nisu došle samo Zvezdine pristalice, već i članovi mnogih drugih navijačkih grupa, a po okončanju samog čina, otpevali su pesmu "delija" - "Dobro znaj".

Na sahrani je bilo oko 3.000 ljudi

Sa Zvezdom je bio skoro uvek i skoro svuda, ali je isto tako bio i veoma dobar đak, potom i student geodezije na Univerzitetu u Novom Sadu. Ubijen je nožem uoči meča Galatasaraj - Crvena zvezda, a napad je bio previše brutalan da bi lekari, koji su se pet sati borili za njegov život, mogli da spreče najstrašnije.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.