Đenkina podrška Zvezdi pred derbi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Đenkina'' podrška Zvezdi pred derbi! (foto)

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, ostao je prilično vezan za svoj bivši klub. I ne samo to, on ne zaboravlja ni Zvezdine fudbalere.

Fudbaleri Crvene zvezde danas će od 18 časova na Marakani imati veliku podršku svojih navijača, a nekoliko sati pred početak 149. večitog derbija sa Partizanom, stigla im je i poruka od strane bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaša Zvezde Čarlsa Dženkinsa, koji se povodom derbija oglasio na Tviteru.

ajde @crvenazvezdafk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— Charles Jenkins (@thejenkinsguy22) September 12, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

RTS garantuje direktan prenos derbija svakome ko ima brz internet

Izvor: Njuz.net, 12.Sep.2015

BEOGRAD, 12. septembar 2015, (Njuz) – Radio televizija Srbije saopštila je danas da će biti direktnog prenosa 149. fudbalskog večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana za sve građane koji imaju brz internet.. Nakon nekoliko važnih sportskih dogadjaja koje RTS nije bio u mogućnosti da...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.