Dejan Radonjić ostaje trener Crvene zvezde!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Radonjić ostaje trener Crvene zvezde!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić predvodiće ekipu vicešampiona Srbije i sledeće sezone, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS).
(FOTO: N. Negovanović)
Crnogorski stručnjak dobio je poverenje uprave kluba u sezoni u kojoj je Zvezda osvojila nacionalni Kup Radivoja Koraća.
Crveno-beli su nedavno u finalu Superlige izgubile od Partizana sa 3:1 u seriji, dok su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Evroligi ispali u prvoj fazi, a kasnije su stigli do polufinala Evrokupa.
Zvezda će, uprkos porazu od Cibone u polufinalu Jadranske lige, sledeće sezone ipak igrati Evroligu jer se zagrebački klub u međuvremenu povukao zbog velikih finansijskih problema.
Radonjić je u Zvezdu došao u proleće prošle godine, kada je na klupi zamenio Vladu Vukoičića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda prelomila: Radonjić ostaje na klupi i sledeće sezone

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2014

Uprava košarkaškog kluba Crvene zvezda donela je odluku da Dejan Radonjić ostane na klupi crveno-belih i u narednoj sezoni, prenela je večeras Radio televizija Srbije. Crveno-beli su nedavno u finalu Superlige izgubili od Partizana sa 3:1 u seriji, dok su u Evroligi ispali u prvoj fazi, a kasnije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Radonjić ostaje trener

Izvor: Akter, 26.Jun.2014

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić predvodiće ekipu vicešampiona Srbije i sledeće sezone

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.