Definitivno bez kandidatura u Crvenoj zvezdi

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitivno bez kandidatura u Crvenoj zvezdi

Niko nije podneo kandidaturu za predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda na ranije zakazanim izborima.

To je konstatovala Izborna komisija crveno-belih na sastanku u klupskim prostorijama. “Izborna komisija je konstatovala da nije primljena nijedna kandidatura za predsednika FK Crvena zvezda, te da je izborna procedura završena”, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u saopštenju Crvene zvezde.

Rok za predaju kandidatura istekao je u utorak u ponoć, čekalo se još da neka eventualno stigne preko pošte, a nakon ovakvog razvoja situacije jasno je da će izbori biti odloženi.

Izbori za predsednika Crvene zvezde bili su zakazani za 11. oktobar i za sada nema informacija kada bi mogli da budu održani.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Definitivno bez kandidatura u Crvenoj zvezdi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2015

Niko nije podneo kandidaturu za predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda na ranije zakazanim izborima...To je konstatovala Izborna komisija crveno-belih na današnjem sastanku u klupskim prostorijama..."Izborna komisija je konstatovala da nije primljena nijedna kandidatura za predsednika FK Crvena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.