Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE ZOVU DELIJE: Peticija za povratak u halu “Aleksandar Nikolić”

Nije vam jasno o čemu se radi? Radi se o pokušaju jedne struje navijača Crvene zvezde da, onu “tvrđu”, vrati u nkadašnji “Pionir”.

Poznato je da velika grupa navijača tog kluba bojkotuje Jadransku ligu u košarci i ne podžava Zvezdu u tom takmičenju, za razliku od Evrolige, gde je i Arena bila mala za sve koji su želeli da podrže “crveno – bele”.
RADONJIĆ PRED >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << START SEZONE: ABA liga mnogo kvalitetnija, pojačanja će doći…
Najverovatnije da “tvrda struja” neće promeniti stav, ali vredi pokušati.
Jedna grupa navijača tog kluba pokrenula je peticiju za povratak “druge strane” u halu, kako bi u što vrećem broju podržavali svo klub.
U momentima pisanja ovog teksta bilo je gotovo 300 potpisa, a peticiju možete potpisati ovde.
 
The post DELIJE ZOVU DELIJE: Peticija za povratak u halu “Aleksandar Nikolić” appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.