Aranitović obnovio povredu kolena, ponovo na dugoj pauzi

Izvor: Press, 07.Dec.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aranitović obnovio povredu kolena, ponovo na dugoj pauzi

Mladi košarkaš Crvene zvezde Aleksandar Aranitović obnovio je povredu kolena tek po povratku na parket i predstoji mu nova pauza.
foto: tanjug.rs
Mladi košarkaš Crvene zvezde Aleksandar Aranitović obnovio je povredu kolena tek po povratku na parket i predstoji mu nova pauza.
Talentovani mladi reprezentativac Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << povredio se na treningu početkom decembra, nakon dve kontrole u Augzburgu i dozvole lekara da se u potpunosti vrati u trenažni proces.
"Prvi korak posle novog peha koji se dogodio Aranitoviću je povratak u Nemačku, gde će ga narednih dana ponovo pregledati lekari koji su ga operisali početkom ove godine", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.
Aranitović je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena u januaru, operisan je tokom marta na specijalizovanoj klinici u Augzburgu, ali je obnovio jednu od najtežih povreda u sportu.
Aranitoviću mnogi predviđaju blistavu karijeru, sa juniorima Crvene zvezde osvojio je Evroligu i igrao finale u tom uzrastu, a prošle godine je debitovao za prvi tim.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Katastrofa: Aranitović obnovio povredu kolena

Izvor: B92, 07.Dec.2016

Mladi košarkaš Crvene zvezde Aleksandar Aranitović obnovio je povredu kolena tek po povratku na parket i predstoji mu nova pauza...Talentovani mladi reprezentativac Srbije povredio se na treningu početkom decembra, nakon dve kontrole u Augzburgu i dozvole lekara da se u potpunosti vrati u trenažni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.