Abdula ispunio obećanje: Stigao Milijaš!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abdula ispunio obećanje: Stigao Milijaš!

Nenad Milijaš u sredu će biti predstavljen kao pojačanje Manisaspora, tačno kako je prošle nedelje najavio predsednik tog kluba.

Foto: manisaspor.org.tr

Dojučerašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš doputovao je u Manisu, grad od oko 300.000 stanovnika, nedaleko od obale Egejskog mora.

Taj grad biće mu dom u naredne dve godine, pošto u sredu obavi sve formalnosti oko potpisivanja ugovora. Na zvaničnom sajtu Manisaspora objavljeno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ga ujutru čekaju rutinski lekarski pregledi, a u 13 časova i ceremonija potpisivanja.

Povezane vestiPredsednik Manise: Dobra vest - Milijaš dolazi!Milijaš: Ko zna, možda se vratim kao trenerMilijaš: Moći će Zvezda i bez mene

Time se obistinila izjava predsednika kluba Abdule Megrena data prošle srede, kojom je najavio tačan datum Milijaševog dolaska.

Sezona u turskom fudbalu počinje predstojećeg vikenda, kada bi Milijaš mogao da debituje u susretu sa Alanijom, na stadionu 19. maj.

Manisaspor je prošle sezone bila sedma na tabeli druge lige. U viši rang direktno idu dve ekipe, dok se sledeće četiri u plej-ofu bore za treću "vizu".

Milijaš (31) je za Zvezdu u dva navrata odigrao ukupno 195 utakmica i postigao 66 golova. Bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule prošle sezone - nakon šest godina "posta" - a takođe i za stoprocentan učinak u prva tri kola novog šampionata.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milijaš stigao u Manisu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2014

Sada već bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš stigao je u Tusku gde se odmah susreo sa predsednikom Manise. Na zvaničnom sajtu kluba piše da će „levonogi bombarder“ u sredu ujutru odraditi lekarske preglede, a ceremonija predstavljanja zakazana je za 13 časova.. . FOTO: www.manisaspor.org.tr.. hotsport.rs. Sportske...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.