Pogledajte kako zaljubljeni Bastijan bodri Anu na Rolan Garosu! (foto)

Izvor: Svet, 28.Maj.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako zaljubljeni Bastijan bodri Anu na Rolan Garosu! (foto)

Iako je jučerašnji meč u nekoliko momenata bio neizvestan, naša teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, a kako i ne bi, budući da je imala zdušnu podršku s tribina od svoje jače polovine.

Kažu sve je lakše kada imate podršku, a ovo dokazuje i Ana koja je juče uspela da savlada Japanku Misaki Doi, a sve uz pomoć podrške svog dečka, nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je sedeo zajedno sa Anininim timom u loži i zdušno bodrio svoju lepšu polovinu. Kao što možete da vidite na fotografijama nakon svakog uspešnog poena Bastijan je bio na nogama i aplaudirao Ani.

Prema rečima novinara B92 koji trenutno boravi u Parizu i prati mečeve Rolan Garosa, Bastijan se na meču ponašao kao običan čovek, podržavao je i kada nije išlo.
“Mnogo mi znači njegova podrška, pogotovo što on može da razume sport na visokom nivou”, koncizno je Ana to predstavila.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovako je Bastijan bodrio Anu na Rolan Garosu

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Maj.2015, 09:23

Iako je jučerašnji meč u nekoliko momenata bio neizvestan, naša teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Rolan Garosa, a kako i ne bi, budući da je imala zdušnu podršku s tribina od svoje jače polovine. Foto: Guliver/Getty Kažu – sve je lakše kada imate podršku, a ovo dokazuje...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.