Moram da čuvam Anu od Trampa: Švajnštajger prokomentarisao poznatu izjavu američkog predsednika (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moram da čuvam Anu od Trampa: Švajnštajger prokomentarisao poznatu izjavu američkog predsednika (FOTO)

Dolazak Bastijana Švajnštajgera u redova Čikago Fajera značilo je i selidbu Nemca i njegove supruge Ane Ivanović u SAD, i to pošto je Donald Tramp postao predsednik te zemlje.

I dalje se prepričava izjava američkog predsednika iz vremena kad je bio biznismen, o tome da je zaljubljen u sada već bivšu srpsku teniserku.

Nije ni čudo što >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je upravo pitanje o tome dočekalo nemačkog fudbalera.

- Čuo sam šta je predsednik Tramp izjavio za Anu. Šta da vam kažem? Moraću da pričuvam ženu, biću na oprezu. Šalu na stranu, to je baš moćna izjava i ja s time mogu samo da se saglasim - rekao je fudbaler, kom se sviđa

Švajnštajgerovi su nedavno iznajmili stan koji plaćaju 30.000 evra mesečno.

- Iz dana u dan sve više se u Čikagu osećam kao kod kuće. Imamo divan stan, odmah iza ugla je ogromno jezero. U mom Rozenhajmu u Nemačkoj imamo jezero Simze, a ovde je Mičigen. Doduše, ovo je "malo" veće - rekao je Švajnštajger.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.