KRAJ: Ana Ivanović ispala sa US Opena!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Ana Ivanović ispala sa US Opena!

Srpkinja poražena od Dominike Cibulkove sa 2:1 u setovima. Bojana Jovanovski uspešno startovala

Ana Ivanović poražena je već u prvom kolu US Opena. Od nje je bolja bila Slovakinja Dominika Cibulkova sa 2:1 u setovima - 6:3, 3:6, 6:3. Pedeseta teniserka sveta iznenadila je sedmu teniserku na svetu i tako povela sa 3:2 u međusobnim okršajima.

Nije moglo bolje da počne po Anu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Već u prvom gemu bje napravila brejk, ali je onda do kraja seta uspela da dopusti nezgodnoj Slovakinji čak tri brejka! Problem sa servisom bio je očigledan, i to je osnovni razlog ovog poraza, pored nervoze u igri.

Drugi set je počeo egalom, ali je u drugom servis gemu Ana ponovo dopustila brejk protivnici , ali je zarazliku od prvog seta uspela da se vrati u igru i da sa pet vezanih gemova osvoji drugi set.

Bravo Bojana! Ubedljiva Jovanovski u drugom kolu US Opena

Uspela je Ana da uzme brejk na startu drugog seta Slovakinji I činilo se da je prelomila meč u svoju korist, ali Cibulkova je potom preuzela kontrolu i uspela da se plasira se u drugo kolo poslednjeg grend slema u sezoni gde je čeka pobednica duela između Džesike Pegula koja je bila bolja od Alison van Utvajk (2:0).

VTA - Rezultati

Aruabarena - Jovanovski 0:2

Kenin - Duke Marino 0:2

Kontave - Delakva 2:0

Pegula - Van Ujtvank 2:0

Pereira - Makarova 0:2

Sinjakova - Radvanjska 0:2

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Cibulkova posle pobede nad Anom: Rekla sam sebi da sam bolja od nje

Izvor: Blic, 31.Avg.2015

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova, koja je savladala našu Anu Ivanović u prvom kolu US Opena sa 6:3, 3:6, 6:3, očekivano je bila prezadovoljna posle pobede...„Znala sam da moram da igram najbolje što mogu da bih je dobila. Ana je težak protivnik, igra jako dobro. Toliko je dobra teniserka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.