Ana: Stovrila sam sebi pritisak zbog dobrih partija

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Stovrila sam sebi pritisak zbog dobrih partija

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović razočarala je u trećem kolu Rolan Garosa.

Ukrajinka Elina Svitolina prvi put u osmom međusobnom duelu dobila je Ivanovićevu (6:4, 6:4), koja je prošle godine dogurala do polufinala drugog Gren slem turnira u sezoni.

"Imala sam mnogo prilika u prvom i drugom setu kod rezultata 4:4, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sam grešila u odlučujućim trenucima", rekla je Ana.

"Jednostavno, nisam mogla da udaram lopticu sa mnogo spina i jačine, kao što sam to radila u ranijim duelima. Loše kretanje takođe je jedan od uzroka mog poraza. Stvorila sam sebi pritisak zbog dobrih partija u Parizu i na kraju me je to skupo koštalo".

Meč na Terenu 1 obeležio je očajan servis obe teniserke, u 20 gemova viđeno je čak 12 brejkova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.