Ana: Odlučila moja požrtvovanost

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Odlučila moja požrtvovanost

Ana Ivanović kaže da je borbenost bila presudna u meču sa Misaki Doi (3:6, 6:3, 6:4) u drugom kolu Rolan Garosa.

“S obzirom na to da nije krupna i visoka, iznenadilo me je koliko snagom udara loptu, uspevala je da me izbaci iz terena, mada su i moje lopte bile kraće. Sjajno je servirala, nijednu duplu nije napravila, a očekivala sam da ću moći više da napadnem njen servis“, rekla je Ana.

Od našeg izveštača iz Pariza Saše Ozma

“Malo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam se prilagodila posle, u drugom setu sam stala pola koraka dalje i tako dobila na vremenu. Forhendom je uspevala da bude dominantna, baš je bio težak meča. Mislim da je odlučila borbenost – ne mogu da kažem da sam osećala lopticu sjajno, ali znala sam da moram da rizikujem. U trećem setu sam probila tu nesigurnost i u trećem sam na požrtvovanost i smirenost prelomila“, dodala je Ivanovićeva.

U trećem kolu Ana se sastaje sa Donom Vekić iz Hrvatske, koja je u prve dve runde eliminisala Karolin Garsiju i Bojanu Jovanovski.

“Spremiću plan sa Matsom, da organizujemo dobar trening. Gledala sam malo njen prvi meč – ona se možda ne kreće toliko dobro kao Doi, ali ima izuzetno jake udarce i odličan servis. Moram da budem spremna na to i na svom servisu i na riternu. Ipak, prioritet mi je da se fokusiram na svoju igru – to je nešto što sam presala da radim poslednjih nekoliko meseci, već sam previše razmišljala o rivalkama. Jednostavno, imam svoju igru i tada su najbolji rezultati“, zaključila je Ana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.