Ana Ivanović u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: Studio B, 29.Maj.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović u osmini finala Rolan Garosa

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se danas u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske, Rolan Garosa, pošto je u Parizu pobedila 165. tenserku sveta Donu Vekić iz Hrvatske sa 2:0 u setovima (6:0, 6:3).

Sedma teniserka sveta je prvi set dobila za 28 minuta i nije dozvolila protivnici da osvoji nijedan gem.

U drugom setu je 18-godišnja hrvatska teniserka pružila nešto veći otpor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u trećem gemu je uspela da oduzme servis protivnici, ali je Ivanović nakon toga vezala četiri gema i povela sa 5:2.

Vekić je zatim bez većih problema osvojila gem na svoj servis, a Ivanović je u svom servis gemu sačuvala jednu brejk loptu, pre nego što je za 53 minuta ostvarila pobedu.

Ivanović će u osmini finala igrati protiv pobednice duela ruskih teniserki Elene Vesnine i Ekaterine Makarove.

Ivanović je do sada dva puta igrala protiv devete teniserke sveta Makarove i ostvarila jednu pobedu i to u prvom duelu 2010. godine na Ju Es openu, kada je bilo 6:3, 6:2. Makarova je pobedila godinu dana kasnije na Australijan openu, kada je bilo 3:6, 6:4, 10:8. Sa Vesninom, 82. na WTA listi igrala je četiri puta i ostvarila dve pobede i to u njihova prva dva duela, 2010. godine na turniru u Rimu 6:1, 6:3 i u Sinsinatiju 6:0, 6:3.

Vesnina je pobede ostvarila na turniru u Istbornu, 2:6, 6:4, 6:3 i u Sofiji, 6:4, 3:6, 7:6.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Pariz

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Ana Ivanović zadovoljna igrom

Izvor: Akter, 29.Maj.2015

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je danas posle plasmana u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske i pobedom nad Hrvaticom Donom Vekić da je zadovoljna svojom igrom i dodaje da se na terenima Rolan Garosa oseća sve bolje.."Mislim da sam sjajno krenula, što mi je i bio cilj pred susret. Znala...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.