Tramp poručio Rusiji: Spremite se, stižu rakete

Izvor: RTS, 11.Apr.2018, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp poručio Rusiji: Spremite se, stižu rakete

Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Rusiju preko "Tvitera" da se spremi za udare raketa na Siriju, javlja "Rojters".
"Rusija je obećala da će pucati na bilo koju raketu koja bude ispaljena prema Siriji. Pripremi se, Rusijo, jer će rakete stizati, lepe i nove i 'pametne'!", napisao je na svom Tviter nalogu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Donald Tramp.

"Ne bi trebalo da budete partneri životinji koja gasom ubija svoje ljude i uživa u tome!", napisao je Tramp na Tviteru.
Ranije danas je ruski ambasador u Libanu Aleksandar Zasipkin rekao da će svaka američka raketa, koja bude bila ispaljena ka Siriji, biti oborena, a lokacije sa kojih su ispaljene – uništene.
"Rusija će realizovati naredbe svog predsednika, vezane za bilo kakvu agresiju SAD u Siriju. Ona će obarati američke rakete i gađati lokacije sa kojih se rakete ispaljuju", rekao je Zasipkin za lokalnu televiziju El Manar, prenosi Sputnjik.
Američka mornarica saopštila je juče da će ka Sredozemnom moru poslati nosač aviona "Hari Truman", sa još sedam ratnih brodova.
U saopštenju Mornarice Sjedinjenih Američkih Država navedeno je da će "Hari Truman", zajedno s ostalim brodovima, krenuti iz luke Norfolk i da će delovati u sklopu Pete i Šeste američke flote.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Rusijo, spremi se, stižu lepe, nove i pametne rakete

Izvor: N1 televizija, 11.Apr.2018

Američki predsednik Donald Tramp poručio je Rusiji da se spremi za "nove i pametne rakete" u Siriji...Tramp je na Tviteru poručio Rusiji da ne bi trebalo da bude partner sa "životinjom koja ubija gasom" svoje ljude i koja u tome uživa...Russia vows to shoot down any and all missiles fired at Syria....

Nastavak na N1 televizija...

Tramp zaprijetio Moskvi: Rusijo pripremi se, stižu nove i pametne rakete

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2018

VAŠINGTON - Predsjednik Sjedinjenih Američkih država Donald Tramp poručio je Rusiji da se spremi, nakon najave Moskve da će momentalno odgovoriti ukoliko njeni vojnici budu ugroženi tokom američkog napada u Siriji...Amerika je ranije najavila da će izvršiti raketni napad na Siriju zbog navodnog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tramp: Spremi se Rusijo, LETEĆE RAKETE...

Izvor: Blic, 11.Apr.2018

Spremi se Rusijo, leteće rakete, poručuje danas američki predsednik Donald Tramp, reagujući na izjavu ruskih zvaničnika koji su upozorili SAD povodom informacija o mogućem vojnom napadu u Siriji.

Nastavak na Blic...

Tramp: Spremi se Rusijo

Izvor: Deutsche Welle, 11.Apr.2018

Dve Trampove poruke na Tviteru u trenutku su obišle svet: „Spremi se Rusijo za lepe, nove i pametne (rakete)“. Moskva odgovara da će svaka raketa ispaljena na Siriju biti srušena a lokacija s koje je ispaljena biti meta...Rusija ne bi trebalo da bude partner sa „životinjom koja ubija gasom“...

Nastavak na Deutsche Welle...

Tramp upozorava Rusiju: Biće raketa u Siriji

Izvor: VOA, 11.Apr.2018

Pošto je ambasador Rusije u Libanu rekao da će ruske snage oboriti bilo koju raketu ispaljenu na Siriju, američki predsednik Donald Tramp je odgovorio da Rusija treba da bude spremna „jer će raketa biti“. „Ne bi trebalo da budete partneri životinji koja ubija ljude gasom i uživa u tome“,...

Nastavak na VOA...

Tramp preti: „Rakete će poleteti“

Izvor: Danas, 11.Apr.2018

ReutersDonald Tramp Američki predsednik Donald Tramp je putem Tvitera upozorio Rusiju „da se spremi“ za raketni napad na sirijske snage, koje su u savezništvu sa Moskvom, zbog upotrebe hemijskog oružja u gradu Dumi kod Damaska. „Rusijo, spremi se, jer će naše lepe, nove i ‘pametne’ rakete...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.