SAZNAJEMO Tijana Ajfon PUŠTENA IZ PRITVORA nakon hapšenja zbog prostitucije

Izvor: Press, 24.Jun.2020, 10:51

SAZNAJEMO Tijana Ajfon PUŠTENA IZ PRITVORA nakon hapšenja zbog prostitucije

Starleta Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, izašla je jutros iz pritvora u Bijeljini gde je od kraja maja boravila, nakon hapšenja zbog bavljenja prostitucijom.
Foto;blic
Foto: Instagram Tica Maksimovic / Instagram
Tijana Ajfon
Tijanin advokat iz Bijeljine Miloš Stevanović potvrdio je za "Blic" da je starleta puštena iz pritvora i da se sada nalazi na slobodi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Podsećamo, starleta Tijana Ajfon uhapšena je krajem maja kod Bijeljine, pokušavajući da ilegalno pređe granicu preko Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku.
Tijana je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju.
Tijana Ajfon, podsećamo, nije u tužilaštvu u Bosni i Hercegovini odala nijedno ime političara, biznismena niti mafijaša s kojima je bila intimna, tvrdio je njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine.
Foto: instagram/ticamaskimović / Instagram
Tijana Ajfon
Ajfonka sve tajne krije u mobilnom telefonu, koji je bio deponovan u tužilaštvu.
- Tijana je samo kratko rekla da je došla na žurku na koju je bila pozvana i da se ne bavi prostitucijom! Ona se do daljeg brani ćutanjem. U pravnom smislu nije iznela nikakvu odbranu, a detalje će izneti kada bude podignuta optužnica, za nekoliko meseci. Tijanin telefon niko nije otključavao, tako da niko nema razloga da strahuje. Njen mobilni marke "ajfon" je isključen i ima šifru za otključavanje. On je u tužilaštvu i neće biti otključavan - rekao je nedavno advokat Stevanović.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana Ajfon puštena, nisu joj određene ni mjere zabrane

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2020

BIJELJINA - Tijana Maksimović, srpska starleta poznatija kao Tijana Ajfon, puštena je iz pritvora u kojem se nalazila nakon hapšenja u Suvom Polju kod Bijeljine u maju ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"ČUVARI U ZATVORU SU ZGOTIVILI MOJU ĆERKU, KUVALA IM JE KAFU" Da, da, dobro ste čuli! OTAC TIJANE AJFON ZA "BLIC" objašnjava kako se starleta snašla u ćeliji

Izvor: Blic, 24.Jun.2020

Starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon nakon što je provela skoro mesec dana u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini, puštena je danas na slobodu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.