PRVE SLIKE IZ POLICIJSKE STANICE! Starleta Tijana Ajfon saslušana zbog PROSTITUCIJE I DROGE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 14:03

PRVE SLIKE IZ POLICIJSKE STANICE! Starleta Tijana Ajfon saslušana zbog PROSTITUCIJE I DROGE! (FOTO)

Poznata srpska starleta biće procesuirana u Tužilaštvu Bosne i Hercegovine sa još 15 lica, dok će manekenka Sofija Gačić biti puštena na slobodu...

Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon nakon hapšenja u vikendici u Suvom Polju kod Bijeljini, privedena je u službene prostorije gde ju je policija saslušala i uzela izjavu od nje - potvrđeno je portalu SrbijaDanas.

Prema tim informacijama, Maksimovićeva će biti procesuirana u Tužilaštvu Bosne i Hercegovine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Banja Luci, a sa njom će biti procesuirani i M.T. i A.G. obojica iz Bijeljine, P.S. i S.M. obojica iz Brčkog, Ž.S. i S.S. obojica iz Ugljevika, R.D, S.P, R.S, D.P, Z.Ć, V.K. i Ž.V, svi iz Bijeljine, A.B. iz Slovenije, E.H. iz Lukavca.

Tijanina drugarica, manekenka Sofija Gačić, koja je privedena zajedno sa starletom, biće puštena nakon sa slušanja, kao i B.S. iz Slovenije, R.M. iz Slovenije, D.S. iz Slovenije, V.S. iz Slovenije, P.S. iz Čačka (žensko lice), K.M. iz Beograda, D.J. iz Mladenovca, K.D. iz Bijeljine, E.M. iz Bijeljine, H.D. iz Bijeljine i D.A. takođe iz Bijeljine.

Zanimljivo je da je Tijana, preko društvenih mreža, tačnije svog Instagram profila demantovala ovu vest, tako što je puštena objava sledeće sadržine na njenom Insta Storiju:

- Ljudi, ne čitajte gluposti. Hvala Bogu, zdrava sam i prava. Je l' vas toliko boli moja sreća?!

Pretpostavlja se da je ovu objavu, a sve u smeru obmanjivanja javnosti pustio neko ko ima pristup Tijaninom profilu.

U prilog pričama da je Tijana uhapšena, donosimo vam i dokaze u vidu fotografije iz policijske stanice u Bijeljini, gde je saslušana.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.