OVO NIJE REALNO: Kuvao je iPhone 7 u vodi 5 minuta, a posle svega on ipak RADI (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIJE REALNO: Kuvao je iPhone 7 u vodi 5 minuta, a posle svega on ipak RADI (VIDEO)

Ekipa sa YouTube kanala Smart Technology rešila je da testira izdržljivost novog iPhone-a u kipućoj vodi.

S obzirom na to da je novi iPhone znatno otporniji na vodu od prethodnih modela, glavni test ovde bilo je njegovo izlaganje visokim temperaturama, a kako bi učinak vode i temperature bio što vidljiviji, pre nego što je telefon spušten u vodu na njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je puštena pesma na YouTubeu.

Par sekundi nakon što je telefon uronjen u vodu zvuk je još uvek mogao da se čuje, ali nakon nekog vremena telefon se zacrneo. Kad je nakon jednog minuta izvađen telefon, on se nije dimio i nisu se videla nikakva oštećenja.

iPhone je nastavio da radi potpuno normalno.

U drugom pokušaju telefon je pod vodom proveo dobrih pet minuta. Video i ton ponovno prestaju ali nema nikakvih upozorenja zbog previsoke temperature. Obaveštenje se pojavljuje tek kada je telefon izvađen iz vode i na njemu stoji da mu je potrebno malo više vremena da se ohladi i počne sa radom.

Nakon par minuta ponovno se sve vraća u normalu. Rade i zvuk i ekran i kamera. Neverovatno!

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.