Zvezde Granda: Barbike, Jana, Azra, Miljana i Marina su prošle dalje!

Izvor: Svet, 19.Okt.2014, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Barbike, Jana, Azra, Miljana i Marina su prošle dalje!

Večerašnja epizoda Zvezda Granda bila je prva emisija u kojoj se žiri, procentualono, najmanje sukobljavao.
S druge strane, jedna od učesnica, koja nije prošla u dalji krug i kojoj je Lukas sugerisao da odluči da li će igrati, pevati ili će naučiti i jedno i drugo ušla je u raspravu sa njim, tvrdeći da je ne zanima šta on kaže, jer zna da peva.
“Naježio sam se”, rekao je ironično pevač aludirajuci na pokušaj takmičarke da ga nadmudri u verbalnoh >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << komunikaciji.
Devojka je pokušavala da ostane hladna, ali da se drži početnog stava kako zna da peva, uprkos činjenici da je žiri nije podržao, pa je i dalje govorila, kako zna da peva. Raspravu je prekinuo Saša Popović.

Posle rođene sestre i brata Ive i Vuka iz Subotice, koji su svojevremeno nastupali kao jedan takmičar, u ovoj sezoni to su bliznakinje Suzana i Slađana Vasić, koje već nose nadimak – BARBIKE. Reč je o devojkama romske nacionalnosti, koje su pobrale simpatije publike, ali i kompletnog žirija. Posle njihovog izvođenja pesme Zorice Brunclik, Bosanac ju je na indirektan način i prozvao.
“Ovo javno izvođenje je bolje nego original!”, rekao je on.

Posebna poslalstica za publiku bio je momenat kada su Zorica Brunclik i Aca Lukas počeli da imitiraju jedno drugo. Lukas je čak pozajmio i Zoričin rajf, dok je ona javno komentarisala kandidatkinje na način na koji to čini poznati muzičar.
U dalji krug su prošle:
– Jana Colović, Trebinje
– Marina Bogdanović, Beograd
– Suzana i Slađana Vasić (Barbike), Šabac
– Azra Husarkic, Tuzla
– Miljana Šesić, Banja Luka
Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.