Izvor: Svet plus, 12.Jul.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik se obratila finalistima takmičenja Zvezde Granda! FOTO

Nakon što je zbog svađe sa Sašom Popovićem, Zorica Brunclik u finalnim emisijama odlučila da napusti takmičenje Zvezde Granda, popularna pevačica odlučila je da se kandidatima koji su došli do samog kraja, obrati putem društvene mreže Fejsbuk.

Takmičenje Zvezde Granda, večeras će dobiti svog pobednika, a iako nije više >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << članica žirija, Zorica Brunclik odlučila je da se finalistima obrati putem bruštvene mreže Fejsbuk i poželi im puno sreće u samoj završnici šoua: "Iako nisam sa vama (sutrašnjim finalistima Zvezde Granda) želim da vam kažem da vas sve podržavam i da su najbolji došli do cilja. Svim mojim Micama i Micencima želim sutra mnogo sreće... Vaša Mica Brunclik Zorica, (kako ste rekli druga mama).

I ako nisam sa vama (sutrašnjim finalistima Zvezde Granda) želim da vam kažem da vas sve podržavam i da su najbolji doš...

Posted by Zorica Brunclik on Saturday, 11 July 2015

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.