OVO SU SVI ČEKALI: Aleksandar koji je zbog NJE plakao u “Zvezdama Granda”, otkrio da li mu se javila voljena Bojana (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Dec.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU SVI ČEKALI: Aleksandar koji je zbog NJE plakao u “Zvezdama Granda”, otkrio da li mu se javila voljena Bojana (VIDEO)

Prošle subote imali smo priliku da gledamo novu epizodu "Zvezda Granda". U njoj smo mogli da vidimo i nastup Aleksandra Stevanovskog iz Makedonije, koji se prijavio za ovo takmičenje kako bi se pomirio sa svojom bivšom devojkom Bojanom. zbog koje je i plakao.

Printskrin: TV Prva

Posle nastupa, Aleksandar je ispričao celu priču:

- Već dve godine i devet meseci se trudim da je vratim. Mnoge stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sam joj oprostio. Svi me pitaju zašto je toliko volim? Pa zato što je jednostavna... Komponovao sam i objavio pesmu "Me boli razdelba" koju sam otpevao u njenu čast i posvetio njoj. Poslušajte pa procenite sami - rekao je on za portal Grand.online.

Na pitanje da li mu se Bojana vratila, odgovorila je sledeće:

- Nije mi se javila ali su se zato javile stotine koje bi rado menjale nju. Ali džaba, nijedna joj nije ni blizu! Nadam se da ćemo se pomiriti jer bih zbog nje učinio sve - zaključio je Aleksandar Stevanovski.

Pogledajte njegov nastup na 1:53:20:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OVO SU SVI CEKALI Aleksandar koji je zbog NJE plakao u Zvezdama Granda otkrio da li mu se javila voljena Bojana (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 14.Dec.2016, 00:27

Nastup takmičara iz Makedonije možda je bio i najupečatljiviji u emisiji muzičkog takmičenja koja je emitovana u subotu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.