ČLANICE ŽIRIJA “ZVEZDA GRANDA” ŽESTOKO SE POSVAĐALE! Marija urlala na Karleušu: Odje*bi, ja sam najbolja!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČLANICE ŽIRIJA “ZVEZDA GRANDA” ŽESTOKO SE POSVAĐALE! Marija urlala na Karleušu: Odje*bi, ja sam najbolja!

Na to je evrovizijska pobednica zapevala “Molitvu” u narodnjačkom fazonu kako bi Jeleni dokazala da greši, a zatim joj je odbrusila.
Daj, bre, ne seri! Odje*i! Slušaj mene i nikog drugog jer sam ja u pop muzici tata, mama, baba i deda – urlala je ona na Karleušu.
JK je nastavila da je ubeđuje kako greši, pa je Šerifovićeva zatražila pomoć od direktora Saše Popovića.
Ugasi je! Dosta je bilo! – rekla je Marija Saši.
Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << samo Jelena bila na meti nervozne Marije. Ova je u besu stolicom gađala Viki Miljković! Skandal je izbio nakon što su dva kandidata, čije su mentorke JK i Marija, dobili jednak broj glasova, pa je Popović zahtevao da žiri ponovi glasanje. Viki nije mogla da se odluči kome će dati prednost, pa je nasumice pritisnula taster koji joj se prvi našao pod rukom. Marija je tad pobesnela, pa je svoju stolicu bacila prema koleginici, ali srećom nije uspela da je pogodi.
Pratite nas na društvenim mrežama







Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Evrovizija 2015

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.