VELIKA PROMENA PRED FINALE “ZVEZDA GRANDA”! Saša Popović doneo odluku!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA PROMENA PRED FINALE “ZVEZDA GRANDA”! Saša Popović doneo odluku!

Iako se tokom prethodnih sezona u velikom finalu takmičilo 12 kandidata, direktor “Grand” produkcije Saša Popović doneo je odluku da u trci za pobedu ove godine bude njih 16.
– Ove sezone imamo mnogo kvalitetnih kandidata i takmičenje je podignuto na jedan viši novo sa mentorima tako da smo žiri i ja dugo većali i odlučili da ove sezone u finale ide 16 takmičara – rekao je Saša Popović na snimanju emisije “Zvezde Granda Specijal”.
Takmičari >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nisu verovali da će se ovo dogoditi, te ih je ova objava ostavila u šoku, ali ne kriju sreću zbog Popovićeve odluke.
Pratite nas na društvenim mrežama







Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KARLEUŠA OTKRILA DA JOJ ORMAR VREDI BOGATSTVO: Pukla sam milion evra na krpice

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 02:35

Pevačica, koja se na svakom snimanju emisije pojavljuje u novoj brendiranoj odeći, otkrila je da joj u ormaru visi pravo bogatstvo. . – Otkad sam u “Grandu”, a to je već četiri godine, na stvari sam dala milion evra. Saša Popović me mnogo košta – kazala je pop zvezda u emisiji “Grand...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.