HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Marija Šerifović GAĐALA STOLICOM Viki Miljković!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Marija Šerifović GAĐALA STOLICOM Viki Miljković!

Naime, haos je nastao kada je dvoje kandidata, čiji su mentori Jelena Karleuša i Marija Šerifović, dobili jednak broj glasova ostalih članova žirija, nakon čega je usledilo standardno preglasavanje.
Svi članovi žirija su dali svoje glasove, pri čemu su se opredelili za jednog kandidata, osim Viki Miljković koja je izjavila da ne može da se odluči.
SAŠA POPOVIĆ UVODI PROMENE! Evo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će izgledati žiri u novoj sezoni Zvezda Granda!  Saša Popović je insistirao da folkerka mora da da svoj glas, naročito zato što je odnos glasova ponovo bio ujednačen, ali Viki je odbila da to učini, piše Skandal a prenose beogradski mediji.
Usledila je petominutna rasprava, a Miljkovićeva ju je okončala tako što je, ne gledajući u tastere, pritisnula prvi koji joj se našao pod rukom.
To je navodno toliko iznerviralo Šerifovićevu da je zavitlala stolicu na kojoj je sedela prema koleginici, ali, zbog razdaljine koja je bila među njima, nije postojala šansa da pogodi Viki.
(FOTO) PIČVAJZ U ZVEZDAMA GRANDA! Diskvalifikovani takmičar OBJAVIO PREPISKU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Ipak, to je toliko potreslo Miljkovićevu da je napustila studio i vratila se nazad na snimanje tek nakon desetak minuta nakon što se koliko-toliko pribrala.
Pratite nas na društvenim mrežama






Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČLANICE ŽIRIJA “ZVEZDA GRANDA” ŽESTOKO SE POSVAĐALE! Marija urlala na Karleušu: Odje*bi, ja sam najbolja!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019

Na to je evrovizijska pobednica zapevala “Molitvu” u narodnjačkom fazonu kako bi Jeleni dokazala da greši, a zatim joj je odbrusila. . – Daj, bre, ne seri! Odje*i! Slušaj mene i nikog drugog jer sam ja u pop muzici tata, mama, baba i deda – urlala je ona na Karleušu. . JK je nastavila da...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.