Zrenjanin: U ponedeljak nova tribina protiv promene naziva grada

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: U ponedeljak nova tribina protiv promene naziva grada

U organizaciji Zrenjaninskog socijanog foruma (ZSF), u ponedeljak će u tom gradu biti održana tribina protiv inicijative za promenu naziva Zrenjanina u Petrovgrad.

Kako su najavili organizatori, na tribini će biti predstavljena knjiga "Antifašistička borba u Banatu 1941-1944. godine" autora Andrije Popovića a pored osvrta ;na banatski antifašizam, na tribini će biti reči i o "ideološkopolitičkoj suštini >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << inicijative da se Zrenjaninu promeni naziv".

Tribina će biti održana u bioskopskoj sali mesnih zajednica Veljko Vlahović i Sonja Marinković sa početkom u 19 časova a pored Andrije Popovića, govoriće i politikolog ;Miroslav Samardžić dok će posetiocima biti deljeni primerci knjige "Antifašistička borba u Banatu 1941-1944. godine".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.