„Banatski regionalni sajam privrede Kovina“ u sredu

Izvor: KovinEkspres.rs, 28.Nov.2011, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Banatski regionalni sajam privrede Kovina“ u sredu

„Banatski regionalni privredni sajam privrede Kovina“ održaće se u sredu 30. novembra sa početkom u 11 časova u Domu kulture u Kovinu. Ovo je četvrti sajam iz ciklusa sajmova u Banatu o povezivanju firmi sa industrijskim zonama i Tehnološkim parkom, a organizuje se u okviru projekta „Dodatna vrednost kroz povezivanje.“ Ovoga puta organizatori i učesnici su Tehnološki park Vršac, industrijske zone Zrenjanin i Kovin u saradnji sa kovinskom opštinom, gradom Zrenjaninom, opštinskom Vršac, Opštim udruženjem privrednih preduzetnika Opštine Kovin i Turistička organizacija kovinske opštine. Nakon otvaranja sajma uslediće poseta štandovima izlagača, a predavanje i prezentacija o Regionalnoj prehrambenoj robnoj marki kao perspektivi Banata održaće se od 11.30 do 12.45 časova. Između 13.00 i 14.00 časova održaće se prezentacija Standardi kvaliteta i funkcionalna partnerstva. Biće to otvorena prezentacija tokom koje će posetioci imati mogućnost aktivnog učešća i diskusije sa predavačima. Između 15.00 i 16.00 časova biće održano predavanje na temu Kako promovisati industrijske zone i Tehnološki park Banata – uloga Biznis to Biznis događaja/ B2B u internom i regionalnom povezivanju.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Završna konferencija projekta saradnje srpskog i rumunskog Banata

Izvor: KovinEkspres.rs, 28.Nov.2011

Završna konferencija u okviru prekograničnog projekta „Prekogranična inicijativa za istraživačke i razvojne aktivnosti, saradnju privrede i naučno obrazovnih institucija, u srpskom i rumunskom istorijskom Banatu, kao doprinos unapređenju konkurentnosti i regionalnom identitetu, u skladu sa EU...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.