Stanković posetio poplavljena sela u Opštini Bujanovac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2021, 18:55

Stanković posetio poplavljena sela u Opštini Bujanovac

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković posetio je danas poplavljena sela u opštini Bujanovac i razgovarao sa meštanima. On je sa predstavnicima opštine Bujanovac i narodnim poslanikom, Nenadom Mitrovićem posetio Novo naselje, Bujanovačku banju, Levosoje, Lučane i Končulj.

"Poplava je nanela veliku štetu. Ono što je dobro u ovom trenutku je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se voda povlači. Sa predstavnicima opštine sam razgovarao odmah po dolasku u Bujanovac i rekao da se mora pod hitno utvrditi da li ima potrebe među ugroženima za nužnim smeštajem, zatim da se organizuje humanitarna pomoć u hrani i lekovima. Predstavnici opštine su mi rekli da se od danas prijavljuje šteta i da će trajati narednih mesec dana, kada ćemo imati punu sliku i tačnu informaciju kolika je šteta naneta domaćinstvima.

Dogovor je da se nakon utvrđivanja ukupne štete sačini plan pomoći. Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije će pomoći opštini Bujanovac, istakao je Stanković.

Predsednik Koordinacionog tela će tokom sutrašnjeg dana obići i opštinu Medveđa.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković obišao poplavljena sela u opštini Bujanovac

Izvor: JUGpress.com, 13.Jan.2021

BUJANOVAC..Predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković obišao je poplavljena sela u opštini Bujanovac i razgovarao sa meštanima. On je sa predstavnicima opštine Bujanovac i narodnim poslanikom, Nenadom Mitrovićem obišao Novo naselje, Bujanovačku banju, Levosoje, Lučane i Končulj, saopšteno...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.