Stanković: Situacija na jugu Srbije stabilna

Izvor: BKTV News, 03.Feb.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Situacija na jugu Srbije stabilna

Predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković izjavio je danas da je stanje na jugu Srbije stabilno i da nema naznaka bilo kakvog pogoršanja te stabilnosti.

"Redovne aktivnosti se odvijaju u odnosu lokalne samouprave i nadležnih državnih organa što pokazuje i današnji sastanak između predstavnika lokalne samouprave i Koordinacionog tela" rekao je Stanković novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nakon sednice predsedništva Koordinacionog tela.

On je rekao i da se nastavljaju razgovori od sedam tačaka koji su Albanci prekinuli 2013. godine, a koji se tiče svih segmenata života od zdravstva preko obrazovanja, pravosuđa.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da ni EU ni Priština ne poštuju dogovoreno i stalno menjaju pravila, da je sve što je on iznosio ovih dana istina.

"Niko ne postoji u EU koji može da kaže da nije tako", rekao je premijer i upitao: "Šta više hoćete od Srbije?".

Vučić je rekao da smo u Brisel otišli sa dobijenim temama od kojih su na stolu ostale samo dve i da smo se okrenuli razgovoru o njima a da je jasno rečeno da nema razgovora o ZSO.

DAČIĆ UPOZORAVA: Dovoljan je samo jedan "nepromišljeni akt"...

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Stanković: Situacija na jugu Srbije stabilna

Izvor: RTS, 03.Feb.2017

. Predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković izjavio je da je stanje na jugu Srbije stabilno i da nema naznaka bilo kakvog pogoršanja te stabilnosti.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.