Izvor: BujanovackiGlas.info, 04.Sep.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Nastavak razgovora sa Albancima o 7 tačaka u oktobru

On je danas u selu Nesalce, gde je prvacima delio školske rančeve i pribor, rekao kako očekuje da se u tim razgovorima reše sva sporna pitanja koja postojeBujanovac, 4. septembar 2017.-Razgovori sa predstavnicima Albanaca, koji su deo Plana o 7 tačaka, biće nastavljeni oktobra, izjavio je  Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije.
On je danas u selu Nesalce, gde je prvacima delio školske rančeve i pribor, rekao kako očekuje da se u tim razgovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << reše sva sporna pitanja koja postoje.
Ovaj plan pre svega se tiče integracije Albanaca u državne institucije i poboljšanja ekonomskih prilika.
Poltički predstavnici Albanaca sa juga Srbije razgovore su prekinuli jer tokom rasprave u Skupštini Srbije, krajem novembra 2013. godine nije prihvaćen nijedan njihov amandman na mrežu sudova u Srbiji.
 

Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.