Haos u najavi? Usvojena kontraverzna politička deklaracija, Albanci sa juga otcepljuju Bujanovac, Preševo i Medveđu?

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u najavi? Usvojena kontraverzna politička deklaracija, Albanci sa juga otcepljuju Bujanovac, Preševo i Medveđu?

Albanci sa juga centralne Srbije nisu tema razgovora u Briselu i činjenica da su usvojili "Političku deklaraciju" kojom traže da budu uključeni u dijalog Beograda i Prištine više je političke prirode zbog predstojećeg izbora za nacionalni Savet Albanaca, kaže Zoran Stanković, predsednik Koordinacinog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Šta se krije iza Političke deklaracije koju su usvojili Albanci sa juga Srbije? Krvoproliće ili politički poeni?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018

Žele da otmu Preševo, Bujanovac i Medveđu..Albanci sa juga centralne Srbije nisu tema razgovora u Briselu i činjenica da su usvojili "Političku deklaraciju" kojom traže da budu uključeni u dijalog Beograda i Prištine više je političke prirode zbog predstojećeg izbora za nacionalni Savet Albanaca,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.