Poznati glumac stigao u Srbiju: Fanovi su ga videli u centru Beograda, a evo zbog čega je došao FOTO

Izvor: B92, 08.Avg.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati glumac stigao u Srbiju: Fanovi su ga videli u centru Beograda, a evo zbog čega je došao FOTO

Poslednjih godina Srbija je postala zanimljiva za snimanje filmova i serija stranih televizija pa nam često svrate i poznate ličnosti koje u njima glume.

Popularni glumac Dejvid Borijanaz, zvezda serija "Bafi ubica vampira", "Anđeo" i "Bouns", doputovao je u Beograd kako bi snimao treću sezonu vojne drame "SEAL Team" televizije CBS.

Glumac je oduševljen našom prestonicom, a o tome svedoče brojne fotografije i snimci koje je objavio na svom profilu na Instagramu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dejvida su slikali u centru grada, tačnije u Knez Mihailovoj ulici dok je snimao prve kadrove treće sezone u kojoj glumi Džejsona Hejza. Pored njega, tu su i Džesika Pare i Maks Tiriot.

Nadamo se da će mu se boravak kod nas dopasti i da će doći i kao turista. Za sada vidimo da je preokupiran poslovnim obavezama jer često objavljuje snimke sa snimanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.