Maj mesec matematike (M3) u Novom Sadu od 14. do 31. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 12:36

"Maj mesec matematike" (M3) u Novom Sadu od 14. do 31. maja

Manifestacija "Maj mesec matematike" (M3) prvi put će se održati u Novom Sadu pod sloganom "Biotehnologija: Algoritmi prirode", u organizaciji Centra za promociju nauke i Matematičkog instituta SANU, a svečano otvaranje zakazano je za 14. maj u Kulturnoj stanici Svilara, najavili su organizatori.
Pored glavnog programa koji će se odvijati u Kulturnoj stanici Svilara i Naučnom klubu Novi Sad, sve do 31. maja, u saradnji sa nastavnicima, istraživačima i mrežom naučnih klubova, širom Srbije biće realizovane raznovrsne radionice, panel-diskusije i izložbe.
Bez obzira na to gde se nalazite, imaćete priliku da učestvujete u bogatom programu kroz koji želimo da sagledamo matematiku u kontekstu savremenog...
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MAJ MESEC MATEMATIKE: Prvi put u Novom Sadu

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Maj.2024

Nakon 12 godina, najveća naučnopopularna manifestacija u našoj zemlji, Maj mesec matematike (M3), prvi put će se održati u Novom Sadu. Pod sloganom „Biotehnologija: Algoritmi prirode“, u organizaciji Centra za promociju nauke i Matematičkog instituta SANU, M3 počinje 14. maja, u 19 časova,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.