Poznati detalji nesreće u kojoj je poginuo Kristijan Oliver sa svoje dve ćerke

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 22:43

Poznati detalji nesreće u kojoj je poginuo Kristijan Oliver sa svoje dve ćerke

Holivudski glumac Kristijan Oliver poginuo je juče zajedno sa dvema ćerkama u avionskoj nesreći u blizini karipskog ostrva Bekija, a policija je nakon istrage otkrila detalje nesreće.

Naime, policija St. Vinsenta i Grenadina saopštile su da je jednomotorni avion naišao na poteškoće tokom putovanja od ostrva Bekija do Svete Lucije, da bi se na kraju srušio u okean. Otkrili su i da je pilot aviona Robert Saks obavestio kontrolni toranj o problemima pre tragične nesreće, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kojoj niko nije preživeo. Snimak pada aviona kruži društvenim mrežama i pokazuje baš trenutak kada je avion pao u okean. Lokalni ribari i ronioci požurili su na lice mesta u pokušaju da spase žrtve, ali je lokalna obalska straža na kraju pronašla četiri tela, koja su proglašena mrtvima.

Poznato je da je 51-godišnji glumac sa porodicom bio na odmoru na Karibima, a na nesrećnom letu su ga pratile ćerke Anik (12) i Matida (10). Glumac je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz poruku:

„Pozdrav iz raja! Za zajednicu i ljubav, dolazimo 2024. godino.“

Vest o ovom razornom gubitku imala je dubok uticaj na svet šoubiznisa. Iznenadna smrt je duboko uticala na one koji su se divili Oliverovom radu i talentu, a posebno saučešće izrazili su njegovoj supruzi Džesiki Klepser, koja je u ovoj tragediji osim supruga izgubila i dve ćerke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.